Contact

Echipa Cyclope

Echipa Cyclope este formată momentan din 8 membri cu competențe tehnice, de marketing și vânzări.
Focusul principal al echipei este clientul de Cyclope și îmbunătățirea continuă a produsului pe baza feedback-ului primit.

Amplusnet este o companie cu capital privat integral românesc fondată în 2003. Obiectul principal de activitate este dezvoltarea de soluţii informatice pentru îmbunătăţirea proceselor de afaceri, aplicaţii de securitate pe Internet şi consultanţă în domeniul IT.

Cyclope monitorizare angajaţi este o soluţie software care oferă informaţii despre modul în care lucrează angajaţii dumneavoastră la calculator şi implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor.

Echipa Cyclope

Dan Gurghian
Dan GurghianDirector tehnic
De peste 20 de ani în domeniul IT, Dan este persoana tehnică din spatele Cyclope, care se asigură continuu de funcționarea corectă a acesteia.
Anca Suciu
Anca SuciuDirector de Marketing
Cu o experiență de 15 ani în online marketing, Anca se ocupă de promovarea Cyclope atât pe piața din România cât și la nivel internațional.
Ionel Orza
Ionel OrzaDirector de vânzări
Cu o experiență în marketing și vânzări de 20 de ani, Ionel se asigură că evaluatorii Cyclope văd tot ce are de oferit Cyclope și îl folosesc la adevărata lui valoare.
Darius Fărcaș
Darius FărcașJurist - expert GDPR
Darius este responsabil de protejarea datelor personale atât a angajaților cât și a clienților, partenerilor și colaboratorilor noștri.
Ionela Avram
Ionela AvramConsultant vânzări
Ionela este în permanentă legatură cu evaluatorii, clienții și partenerii Cyclope și se asigură că toți au parte de servicii de asistență la cele mai înalte standarde.
Andrei Dumbrevan
Andrei DumbrevanProgramator, Suport tehnic
Cu o experiență de peste 15 ani atât în programare cât și în suport tehnic, Andrei este implicat atât în dezvoltarea Cyclope cât și în oferirea de suport tehnic.

Singurul Software De Monitorizare Non-invazivă, 100% Legal, Din România

0+
Companii și instituții publice din România
0+
Companii și instituții din alte 25 de țări

Apariții Media