Termeni Și Condiții

Harness Your Social Proof

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.cyclope.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Cyclope S.R.L. (denumită în continuare Cyclope) cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J26/2285/20.12.2022, CUI 47345227 nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiei software (soluţiile Cyclope).

Cyclope deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Cyclope, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.
Întregul conţinut al site-ului www.cyclope.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Cyclope. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Cyclope.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor Cyclope. Cyclope nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Cyclope nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsul Cyclope, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.cyclope.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Cyclope în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

Cyclope nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Cyclope prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile Cyclope, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Cyclope utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Cyclope nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.cyclope.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Cyclope în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către Cyclope a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de Cyclope şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Cyclope va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR/SERVICIILOR

Livrarea produselor / serviciilor comercializate sub marca Cyclope se face în format electronic transmise via e-mail.

Alegeți produsul dorit si apăsați butonul „Cumpără”. Introduceți datele personale si alegeți metoda de plată online sau virament bancar (factura proforma). Vă rugăm să completați formularul de comanda corect și să indicați persoana fizică sau juridică către care se va face facturarea și livrarea.

Adresa de e-mail este foarte importantă deoarece informațiile legate de produsul / serviciul achiziționat vor fi transmise via e-mail.

Dacă alegeți plata online, introduceți datele, apăsați „Plătește Online” si veți fi redirecționat către procesatorul de plăti Netopia MobilPay, unde veți introduce datele cardului dumneavoastră. Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară pentru tranzacționarea online, garantată de Netopia MobilPay.

Cyclope nu stochează și nu are acces la datele cardului dumneavoastră.

Dacă tranzacția este cu succes, veți fi redirecționat înapoi pe site-ul cyclope.ro, unde veți primi detalii legate de accesul la produsul / serviciul achiziționat.

Dacă ați ales plata cu virament bancar (factura proforma), veți primi pe email acest document. Pentru accesul la produsul / serviciul achiziționat avem nevoie de dovada plății.

Email-ul care conține informațiile despre modul de utilizare a produselor/serviciilor comandate este livrat către dvs. in maxim 1 zi lucrătoare de la confirmarea plații.  

POLITICA DE RETUR / ANULARE

Pentru solicitarea rambursării, returnării sau schimbului unei comenzi plasate pe cyclope.ro va trebui să contactați Cyclope prin email la sales@cyclope.ro sau telefonic la 0365401269 / 0745518754.

Solicitarea transmisă va fi analizată și vă vom înștiința prin e-mail despre situația notificării în maxim 2 zile lucrătoare.

Solicitările de rambursare, returnare sau schimb se acceptă în maxim 30 zile de la data plasării comenzii.

Dacă comanda a fost deja livrată și/sau a suferit adaptări sau personalizări atunci contravaloarea serviciilor prestate (pentru aceste personalizări – de exemplu diplome) va fi scăzută din valoarea rambursată.

Dacă cererea de rambursare este aprobată, contravaloarea plății se rambursează în termen de 30 zile lucrătoare.