Ești îngrijorat dacă forța de muncă de la distanță muncește sau nu? Nu fi!

Cu un software adecvat de monitorizare a angajaților, puteți urmări cu ușurință forța de muncă la distanță. Cyclope monitorizează cât timp petrece un lucrător la distanță folosind o aplicație, site sau document. Aceste informații vă ajută să vă faceți o idee mai bună despre cum de desfășoară munca de acasă.

Mai jos găsiți o lista de avantaje imediate pe care le oferă Cyclope.

Urmărirea simplă a timpului

O problemă importantă cu cele mai multe instrumente de lucru la distanță este că sunt complicat de utilizat si necesită introducere manuală a timpului petrecut pentru activități,  ceea ce ar putea reprezenta o pierdere de timp pentru majoritatea angajaților.

Din fericire, Cyclope este foarte ușor de utilizat si nu necesita nici un input de la angajații a căror activitate este analizată. Totul se face automat. Exemplu: Raportul de Prezenta (link: http://demo.cyclope-series.com:7879/index.php?l=ro&pag=attendance).

Acest raport vă arată orele totale lucrate de angajații dvs. pe zi su într-o anumită perioadă de timp – să spunem o lună sau o săptămână.

Puteți exporta acest raport sub forma unui fișier PDF, CSV sau XLS care cuprinde toate informațiile utile sau acest raport poate fi livrat pe email (zilnic, săptămânal sau lunar).

Rapoarte de utilizare a aplicațiilor, site-urilor web, documentelor sau a ședințelor online

Cyclope inventariază in mod automat timpul activ si inactiv petrecut pe fiecare aplicație. Exemplu Raport Aplicații (http://demo.cyclope-series.com:7879/index.php?l=ro&pag=applicationusage) sau Raportul Internet (http://demo.cyclope-series.com:7879/index.php?l=ro&pag=internet).

Timpul activ petrecut folosind documente este evidențiat in Raportul de documente (link: http://demo.cyclope-series.com:7879/index.php?l=ro&pag=document) .

Toate aceste rapoarte se pot exporta sub forma unui unor fișiere PDF, CSV sau XLS care cuprind toate informațiile utile sau aceste rapoarte poate fi livrat pe email (zilnic, săptămânal sau lunar).

Rapoarte de utilizare granulare

Având in vedere ca securitatea este un aspect extrem de important mai ales când se muncește de la distanta Cyclope pune la dispoziție două rapoarte extrem de detaliate: Raport cronologic Secvențe de activități care va spun la secunda cum s-au petrecut evenimentele si succesiunile de evenimente pentru un anumit angajat într-o anumita dată. Puteți astfel să descoperiți breșe de securitate sau scurgeri de date.

Intimitatea angajaților contează

Cu Cyclope, poți fi sigur că echilibrul dintre munca și viața privata a angajaților nu va fi perturbat. Aplicația se instalează doar pe dispozitivul pus la dispoziție de companie.

Programul Cyclope nu prelucrează date sau informații cu caracter personal de genul CNP, seria si numărul actului de identitate, adresa de domiciliu, conturi bancare, salariu, informații medicale etc.

Cyclope nu colectează conținutul efectiv de pe site-urile, aplicațiile, documentele, e-mail­urile sau conversațiile de pe chat ale angajaților, nu realizează capturi de ecran si nu înregistrează tastele apăsate.